Кирило Пасинчук

Загальна інформація

У липні 1996 року вступив до Національної Академії внутрішніх справ України. В червні 2001 року закінчив НАВС України та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста. Після закінчення Академії був призначений на посаду слідчого Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області. У вересні 2001 року вступив до магістратури НАВСУ (денна форма навчання) та у жовтні 2002 року здобув кваліфікацію магістра. Після цього, був призначений на посаду слідчого СЧ УМВС України в Черкаській області. В липні 2004 року був переведений на посаду викладача Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України та розпочав свою науково-педагогічну діяльність. У 2016 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю 13.00.06 «Теорія і методика управління освітою» на тему: «Управління якістю підготовки майбутніх фахівців з пожежної безпеки». Нині працюю на посаді доцента кафедри управління у сфері цивільного захисту факультету цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

кафедра управління у сфері цивільного захисту.

.

  • Website: https://chipb.dsns.gov.ua/
  • Телефон: +38 0472 550959
  • Email: Pasynchuk_Kyrylo@chipb.org.in
  • Місто: Черкаси 18000, Україна
  • Ступінь освіти: магістр
  • Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук, спеціальність 13.00.06 «Теорія і методика управління освітою»

Резюме

Резюме

Кирило  Пасинчук

У липні 1996 року вступив до Національної Академії внутрішніх справ України. В червні 2001 року закінчив НАВС України та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста. Після закінчення Академії був призначений на посаду слідчого Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області. У вересні 2001 року вступив до магістратури НАВСУ (денна форма навчання) та у жовтні 2002 року здобув кваліфікацію магістра. Після цього, був призначений на посаду слідчого СЧ УМВС України в Черкаській області. В липні 2004 року був переведений на посаду викладача Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України та розпочав свою науково-педагогічну діяльність. У 2016 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю 13.00.06 «Теорія і методика управління освітою» на тему: «Управління якістю підготовки майбутніх фахівців з пожежної безпеки». Нині працюю на посаді доцента кафедри управління у сфері цивільного захисту факультету цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України..

  • Онопрієнка 8, м. Черкаси, 18000
  • (0472) 55-09-59
  • Pasynchuk_Kyrylo@chipb.org.in

Освіта

магістр

Документ не додано

2001-2006

Національна академія внутрішніх справ України

Наукові здобутки

Науковий ступінь:

кандидат педагогічних наук, спеціальність 13.00.06 «Теорія і методика управління освітою»

Документ не додано

2016 р.

Дисципліни

У поточному навчальному році Кирило Пасинчук викладає наступні дисципліни:

Нормативно-правове регулювання у сфері цивільного захисту


«Нормативно-правове регулювання у сфері цивільного захисту» - дисципліна, у межах якої вивчаються суспільні відносини, що складаються в процесі державного регулювання у сфері цивільного захисту в Україні, розглядається функціонально-структурний аспект державного регулювання у сфері цивільного захисту, а також визначається місце і роль ДСНС України як суб’єкта державного регулювання у сфері цивільного захисту. Мета курсу – формування системи знань стосовно діяльності виконавчої гілки влади та її управлінської спрямованості, співвідношення виконавчої влади з державним управлінням; вивчення порядку розгляду адміністративних справ інспекторами наглядових органів системи ДСНС України в справах про адміністративні правопорушення у сфері цивільного захисту; розв’язання проблем застосовування норм адміністративного права інспекторами наглядових органів системи ДСНС України в практичній діяльності тощо. В результаті вивчення курсу у здобувача вищої освіти повинен сформуватися такий рівень індивідуальної професійної та правової свідомості, при якому він несе відповідальність за свою поведінку у суспільстві, при виконанні службових обов'язків, при прийнятті вірного управлінського рішення та особисту відповідальність за кінцевий результат своєї роботи.

Правові основи працеохоронної політики та охорони праці


Дисципліна «Правові основи працеохоронної політики та охорони праці» є однією зі спеціальних дисциплін і займає провідне місце у підготовці бакалаврів зі спеціальності «Цивільна безпека», спеціалізація «Охорона праці». Вивчення дисципліни «Правові основи працеохоронної політики та охорони праці» базується на знаннях з правових питань охорони праці, отриманих студентами раніше при освоєнні навчальних дисциплін, що стосуються охорони праці. На основі загальних понять з працеохоронної політики та охорони праці, дисципліна розкриває основні напрями трудових відносин на підприємстві та завдання охорони праці, загальні питання безпеки праці. В ході вивчення дисципліни майбутні фахівці повинні здобути теоретичні знання та практичні навички задля вирішення проблем організації та технічного забезпечення безпечних та нешкідливих умов праці на об'єктах майбутньої професійної діяльності, створити умови та можливість самостійно приймати інженерні рішення з охорони праці. Мета дисципліни - Формування системи теоретичних і прикладних знань, із правових та організаційних питань трудових відносин та законодавства з охорони праці.



Дослідження пожеж


Мета викладання навчальної дисципліни «Дослідження пожеж» полягає у наданні курсантам та студентам необхідного обсягу технічних та юридичних знань з питань порядку дослідження (розслідування) пожеж, напрацюванні необхідних навичок по складанню процесуальних документів при проведенні розслідування, вивченні організаційних питань участі фахівців системи ДСНС України, як спеціалістів у сфері дослідження пожеж та встановленні причини їх виникнення. Основними завданнями вивчення дисципліни «Дослідження пожеж» є надання курсанту (студенту) необхідних знань щодо послідовності процесу дослідження (розслідування) пожеж, оволодіння необхідними навичками по складанню відповідних процесуальних документів при проведенні розслідування.


Сертифікати, відзнаки, підвищення кваліфікації

  • Усі
  • Підвищення кваліфікації
  • Сертифікати
  • Грамоти, відзнаки

Наукові публікації

Посилання Orcid: https://orcid.org/0000-0002-6007-834X

Посилання Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=dn4LfdYAAAAJ&hl=ru

Методичні публікації