Юлія Панімаш

Загальна інформація

У 2014 році закінчила Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля кваліфікація – спеціаліст з пожежної безпеки. У 2017 році розпочала свою наукову діяльність. У 2018 році розпочала науково-педагогічну діяльність. У 2019 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти на тему: "Формування готовності до управлінської діяльності майбутніх фахівців оперативно-рятувальної служби цивільного захисту в процесі інтерактивного навчання ". З 2020 року по даний час – доцент кафедри управління у сфері цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

кафедра управління у сфері цивільного захисту.

.

  • Website: https://chipb.dsns.gov.ua/
  • Телефон: +38 0472 550959
  • Email: Panimash_Yuliia@chipb.org.in
  • Місто: Черкаси 18000, Україна
  • Ступінь освіти: спеціаліст
  • Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук, спеціальність 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

Резюме

Резюме

Юлія  Панімаш

У 2014 році закінчила Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля кваліфікація – спеціаліст з пожежної безпеки. У 2017 році розпочала свою наукову діяльність. У 2018 році розпочала науково-педагогічну діяльність. У 2019 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти на тему: "Формування готовності до управлінської діяльності майбутніх фахівців оперативно-рятувальної служби цивільного захисту в процесі інтерактивного навчання ". З 2020 року по даний час – доцент кафедри управління у сфері цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України..

  • Онопрієнка 8, м. Черкаси, 18000
  • (0472) 55-09-59
  • Panimash_Yuliia@chipb.org.in

Освіта

спеціаліст

Документ не додано

2009-2014

Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України

Наукові здобутки

Науковий ступінь:

кандидат педагогічних наук, спеціальність 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

Документ не додано

2019 р.

Дисципліни

У поточному навчальному році Юлія Панімаш викладає наступні дисципліни:

Основи управління


Метою викладання навчальної дисципліни є надання студентам знань про основні категорії та закономірності управління та формування умінь, навичок ефективного використання сучасних управлінських методів та прийомів. Основними завданнями навчальної дисципліни «Основи управління» є: усвідомлення студентами сутності основних понять і категорій науки управління та загальних закономірностей формування, функціонування і розвитку систем управління; отримання фундаментальних знань про зміст та процеси реалізації функцій управління; розвиток і закріплення навичок використання ефективних прийомів, способів та інструментів управління; створення бази для вивчення спеціальних управлінських дисциплін.

Ризикоорієнтоване управління охороною праці


Мета вивчення дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців умінь та компетенцій для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі. Завдання вивчення дисципліни передбачає забезпечення гарантії збереження здоров’я і працездатності працівників у виробничих умовах конкретних галузей господарювання через ефективне управління охороною праці та формування відповідальності у посадових осіб і фахівців за колективну та власну безпеку.



Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту


Метою викладання навчальної дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту» є формування у студентів поглибленого розуміння основних правових понять і категорій, необхідних їм при здійсненні професійної діяльності, оволодіння сучасними необхідними юридичними інструментами захисту власних прав та прав своїх підлеглих, гарантій їх соціального захисту тощо Основними завданнями вивчення дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту» є формування системи знань стосовно діяльності виконавчої гілки влади та її управлінської спрямованості, співвідношення виконавчої влади з державним управлінням. Вивчення порядку розгляду адміністративних справ інспекторами наглядових органів системи ДСНС України в справах про адміністративні правопорушення у сфері цивільного захисту; розв’язання проблем застосовування норм адміністративного права інспекторами наглядових органів системи ДСНС України в практичній діяльності. Ознайомлення студентів (курсантів) з базовими поняттями кримінального кодексу. Засвоєння порядку психологічного забезпечення в Державній службі України з надзвичайних ситуацій. Набути практичних вмінь і навичок щодо застосування законів, правових принципів, методів, технологій та процедур в управлінні суб’єктами публічної сфери.



Правові аспекти охорони праці


Метою викладання навчальної дисципліни «Правові аспекти охорони праці» є формування у сучасного студента високого рівня юридичної обізнаності, правосвідомості та активної суспільної позиції, яка базується на ретельному знанні нормативних актів та правових механізмів захисту інтересів людини у державі у сфері охорони праці. Основними завданнями вивчення дисципліни «Правові аспекти охорони праці» є: збагачення та розширення гуманітарної підготовки студентів; засвоєння основ законодавства з охороні праці та обов'язків власників з організації охорони праці на підприємствах; підходи і рішення по поліпшенню умов праці на виробництві.


Сертифікати, відзнаки, підвищення кваліфікації

  • Усі
  • Підвищення кваліфікації
  • Сертифікати
  • Грамоти, відзнаки

Наукові публікації

стаття 
фахове видання 
2021 
1903 
УДК: 355.58(477)
Email автора (співавтора):
Horbachenko_yurii@chipb.org.in
Panimash_Yuliia@chipb.org.in
Tarasov_Serhii@chipb.org.in

Авторський колектив:  Горбаченко Ю. М., Паеімаш Ю. В., Тарасов С.С.

"Пріоритетні напрямки оптимізації управління процесами цивільного захисту"

Формула / Реферат: Сучасний етап розвитку України поставив перед теорією і практикою державного управління завдання оптимізації системи цивільного захисту. Через недосконалість управління системою цивільного захисту, недостатню діяльність центральних і місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення реаліз…
Видавник:

Збірник наукових праць Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України «Надзвичайні ситуації: попередження та ліквідація», 2021 - Випуск 1 .Том 5


Вид НДР: Цивільна безпека
Сторінки: 50-56

Методичні публікації

Методична розробка 
2020 
7110 

"Методичні рекомендації до самостійної підготовки та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Основи управління» для студентів заочної форми навчання"


Автори: Горбаченко Ю. М., Кришталь Т. М., Панімаш Ю. В.,
Email автора (співавтора):
Panimash_Yuliia@chipb.org.in